Home Bestrijding, lockdown, Nederland Nederland: Corona crisis is over!
BestrijdinglockdownNederland

Nederland: Corona crisis is over!

Niemand, en dan ook helemaal niemand van de pers – uitgezonderd Maurice de Hondt – meldt bij de nieuwe (uiteraard) stijgende geteste corona besmette, het rechtstreekse gevolg is van de grote vlucht die corona-testen de laatste weken heeft gekregen. En omdat je allen ‘positief geteste personen in de statistieken opneemt, zal dus onvermijdelijk vanwege de systematiek van het meten, bij meer corona testen ook meer gevallen worden gerapporteerd. Dat zegt helemaal niets over de werkelijke aantallen corona besmettingen.

Wat wel objectief steeds goed is gemeten is het aantal ziekenhuis opnames en die vertoont eigenlijk eerder een dalende dan opwaartse trend, waarbij we ook moeten meewegen dat in april je aanzienlijk moeilijker vanwege corona in het ziekenhuis kwam – van wegen het gebrek aan capaciteit – dan nu.

Wat een rampen instituut is dat RIVM; door welke idioten worden we in Nederland geregeerd?

Het enige wat nu nog relevant lijkt is quarantaine van bewezen, vermoedelijke en risicogevallen.
1,5 meter en mondkapjes kan je afschaffen, als men bij het openbaar vervoer de temperatuur meet bij binnenkomst (had vanaf dag één gedaan moeten worden) , en een duidelijke instructie voor ventilatie in gesloten huizen en gebouwen en openbare plekken als cafés.

Author

Nieuws